Äppelcidervinäger filtrerad

Ekologiskt Filtrerad Vinägermamma
Kung Markattas raw äppelcidervinäger tillverkas av vin från ekologiska äpplen och har en stor rund smak av fullmogna äpplen. Äppelvinet fermenteras och varken upphettas eller pastöriseras efter det. Detta gör att bakteriekulturen, som också kallas moder, bevaras. En naturlig grumlighet kan finnas i botten på flaskan. Det är bara att skaka!

Innehåll

KRAV-ekologisk filtrerad äppelcidervinäger (100%). Syrahalt 5%. KRAV-certifieringen verifierad av KIWA.

Märkningar (klicka för mer info)

Information

Artikelnr 1731401
Storlek 750 ml
Förvaring I rumstemperatur. Öppnad flaska: Förvaras svalt.
Minsta hållbarhet 180 dagar

Bra att veta: Det är alltid innehållsförteckningen och näringstabellen på förpackningen som gäller.

Innehåll per 100 gram

Energi (joule) 69 kJ
Energi (kalorier) 16 kcal
Fett 0,1 g
Varav mättat 0,1 g
Kolhydrater 0,2 g
Varav socker 0,1 g
Fibrer 0,1 g
Protein 0,1 g

Frågor och svar

Det är delar av vinägermodern som syns och är helt ofarligt. Vinägermoder används för att starta processen som omvandlar äppelcidern till vinäger och kan komma med i varierande grad. Många letar efter flaskor med mycket "mamma" kvar, eftersom den innehåller något mer enzymer än då den filtreras bort.

Liknande produkter

Relaterade recept

Återförsäljare